tisdag 29 juni 2010

my love.

jesper, du är allt jag någonsin har velat ha.

du är allt.

måndag 28 juni 2010

I like it here.

Sitter hemma hos Jesper nu. Längesen jag träffade honom.
Jag kom hit och överraskade honom. Hoppas att han uppskattade det. Haha.
Ska snart tillbaka till huset i Älmhult.
Jag ska även ladda upp bilder ifrån midsommar och ifrån Losavången. Fan vad kul jag hade!

Nu är Jesper jobbig, så nu ska jag slå honom.

HEJDÅ

onsdag 23 juni 2010

Fyfan vad jag älskar er.

Ohja, mina vänner är nog de bästa som finns. Ni gjorde allt så jävla bra igår. Singstar, dans, lite alkohol, prat osv, fyfan vad gött det var. Jag kände att jag levde igår. Och det gör jag fan i den idag med.... Hahaha.
Ikväll blir det kanske Lönsboda, eller att underhålla Emelie här i huset och dra på en film eller nåt. Myspys.
Saknar dock baby förbannat mycket... Har inte träffat honom på... 3 nätter eller nåt, och det börjar fan bli asjobbigt nu.
Är det bara jag, eller är man förbannat kär då?

Nu ska jag städa lite grann, PUSS.

tisdag 22 juni 2010

i'm so sick of it

fuck you and your bullshit.
jag klarar mig själv nu.
jag är starkare utan dig.

ha ett underbart liv.

i know i will.

''Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu''

måndag 21 juni 2010

Tandställning osvosvosv.






jahaja, nu var jag hemma igen efter en trevlig dag med en bra brud vid namn nikki! vi fikade i den fina solen, och sedan blev det att äta onyttigt! tänkte att jag får passa på medans jag inte har ont i munnen. jag kan ju säga, att det tär på käften att ha tandställning. den som får mig att le kommer jag att strypa långsamt, för tandställningen skaver verkligen mot läppen. känns som att läpparna kommer gå sönder när som helst. men det ska ändå bli skönt att det händer något i munnen nu. jag är så trött på mina snea tänder. det är inte klokt. dock så hade jag börjat vänja mig vid dem, men andra blir nog förvånade när de träffar mig efter att ha sett mig på bilder. jag visar liksom aldrig tänderna på bilder. haha! men sen får man väl tänka såhär, att alla har sina små skavaker, jag har bara fler än många andra!

sitter just nu och lyssnar på elvis och myser lite med mig själv. (tolka hur ni vill.) för imorgon ska jag nämligen bara vara hemma och ta det lugnt. det ska bli skönt att kunna slappna av lite. jag har varit stressad varje dag känns det som. man måste ju vila lite med! tänkte ta mig en liten spakväll ikväll med. funderar på att lägga mig i badet om min mor är ok med det. vi har ju inte riktigt lika mycket varmvatten som alla andra, så ah. det är väldigt sällan vi badar... haha. annars blir det nog ett bad med lite ljus, en bok, ansiktsmask, och lite trevlig musik i bakgrunden. vi får se hur det blir med det. annars blir det väl en ansiktsmask + tvn som gäller för mig ikväll. sitter och laddar ner säsong 6 av buffy, så om det hinner bli klart så ska jag väl kolla lite på det med. (har saknat den serien som fan. så grymt bra är den! lite töntig kanske... men det skiter jag i! haha.)

nu ska jag gå och ringa jesper.
puss!

När går tåget?

Nu ska jag iväg och få tandställning, och jag är faktiskt lite rädd att det ska göra jätteont... Det får vi verkligen hoppas att det inte gör, för jag orkar inte leva på yoghurt igen. Blir så grymt äckligt efter ett tag!
Men nu ska jag gå ner och blåsa håret. Hoppas jag hinner allt på en halvtimme?

PUSS.

söndag 20 juni 2010

Tyck synd om mig nu.

Jag vill bara göra några saker väldigt klara för er.
1. Det är inte synd om mig. Inte ett jävla skit. Det är inte det jag vill få fram heller.
2. Jag har fortfarande rätt att säga vad jag tycker och tänker, precis som ni har, trots att ni inte tar den chansen.
3. Det är erat val om ni vill godta min ursäkt.
4. Jag tänker inte ge er några fler ursäkter.

Allting handlar inte bara om mig, vilket ni vill få det att framstå som. Det är bara så att jag faktiskt säger till när något är fel. Och jag vet att människor är olika. Det finns inte många själar här i världen som är som någon annan. Jag har accepterat att ni är ni. Och det är inte så svårt att acceptera, för ni är underbara när sånt här inte händer. När sånt här händer, då blir jag lite smått... ja, förbannad. Men nu har det lagt sig, i alla fall hos mig. Sedan att ni kanske inte vill ha med mig att göra mer, det är upp till er. Men om det nu skulle vara som så, så vill jag bara säga, att då kommer jag inte spendera hela sommarlovet åt att sörja, för det är ovärt. Visst, det skulle suga, men jag tänker inte lägga ner hela min själ på att visa att jag har förlorat något. För om man säger såhär, att om jag förlorar er för en sån här sak, då har ni då fan inte varit de jag trodde att ni var. Men det kanske är som så, att vänner visar sitt sanna jag efter en sådan här lång tid. Ni verkar ha skitkul själva, utan mig. Och vet ni vad? Det gör mig ingenting. För jag har kul utan er med. Men det skulle vara kul att kunna ha allt som det brukade vara. Men kan det inte bli så, då får det vara. Jag har gjort det jag har kunnat nu, nu är det upp till er.

Och vissa människor måste lära sig att förstå att vissa människor säger vad de tycker och tänker. Det bara är så. Vissa säger förbannat mycket bakom ryggen på andra. Vissa säger det rakt upp i ansiktet på den personen det handlar om. Jag ska inte säga något, jag har också sagt vissa saker, men ni har fått reda på det. Av mig. Ingen annan. Av mig.
Man kan inte förvänta sig någon förändring om man inte vågar säga något. Så jag förstår inte vad ni har att vara förbannade på, helt ärligt. Jag har inte förstått det ännu.
Men ni behöver inte förklara djupare, för jag lär aldrig inse det.

Som sagt, det är upp till er nu. Det är ni som får bestämma framtiden.
Jag är glad hur det än blir.

För jag är trött på att förstöra för mig själv.

Nu ska jag gå och lägga mig, och invänta morgondagen, då jag ska få mig en vacker liten tandställning, som lär göra fruktansvärt ont!
Förhoppningsvis så följer Jossefin med och är mitt moraliska stöd.
Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon. Jag tar dagen som den kommer.
(Men jag kan inte låta bli att hoppas på fint väder!)

Puss, och godnatt!

lördag 19 juni 2010

PÅ_SÅ_JÄVLA_DÅLIGT_HUMÖR

ja fyfan. är på så dåligt humör att jag inte ens orkar skriva med versaler.
INGA av mina kläder passar längre. helt ärligt, jag har inga jeans som passar mig längre. fattar ni hur irriterande det är? jag får gå runt i tights hela tiden, och det är så jävla jobbigt, för jag har tröttnat på det så in i HELVETE.
har gått igenom hälften av min garderob. inget passar längre. antingen så sitter det för tight över bysten, eller så är det för stort i midjan. detta har resulterat i att jag bara kan ha tröjor som är menade att vara lite större. och de blir SKITSTORA. vad fan har hänt?
JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT.
och så ska man ju så klart hitta kläder då vi ska på konfirmation imorgon. gick det bra? nej.
det slutade med att jag provade ofantliga mängder tunikor, klänningar, linnen, INGET PASSADE.
till slut så blev det ett basiclinne, ett par TIGHTS, och ett fucking jävla halsband bara för att liva upp outfiten LITE.

FYFAN VAD DÅLIGT JAG MÅR NU ÅH FANSKAP.

och som grädde på moset så har jag fått en fläck på mitt favoritlinne som inte går bort.
dags att begå självmord nu kanske?
I THINK SO.

hejdå.

onsdag 16 juni 2010

@ Lönsboda.

Jaha, nu är man här igen. I världsmetropolen Lönsboda.
Snart ska jag och bebi ut och gå med Anton och småsnacka lite. Haha, grabbarna får aldrig vara ensamma... har jag dåligt samvete? Ah, lite.
Jesper klipper gräset, och snart ska jag gå upp till honom och göra honom lite sällskap.
Nu, faktiskt... bubben smsade precis..

Onödigt inlägg as hell... Men... PUSS.

tisdag 15 juni 2010

Darlin'. I freakin' miss you.




Ganska precis hemkommen ifrån Lönsboda. Bebi skulle jobba, och jag skulle till skolan för att göra klart ett arbete. Så snart ska jag, Ebba och Emelie dit.
Mamma sa att om jag blir klar med arbetet så får jag en överraskning nästa vecka! Spänd tjej? Japp!
Hoppas att det har med kläder att göra, för jag är i STORT behov av nya kläder. Alla mina kläder är för stora eller för små... Haha. Jobbigt läge.
På torsdag tror jag att jag ska till tandläkaren och få tandställning. Vet inte om jag längtar eller inte alltså... Kommer kännas skitkonstigt. Lär inte le när jag har fått den, haha. Ska dock bli skönt att se lite förändring nu! Vill ha raka tänder nu, nu, nu, nu!
Nu ska jag göra mig i ordning lite, sen ska jag till skolan.

Puss!

söndag 13 juni 2010

En famn för mig.



glädje

du ger mig fullfjädrad glädje.
när jag är med dig så är jag i himmelriket.
när jag är med dig, så vill jag aldrig gå därifrån.
jag kommer inte att tröttna på dig.
du gör mig svag.
du får mig att glömma bort allt det där dåliga i min omgivning.
du har en tendens att göra mig lyckligare än någon annan skulle kunnat.
andra är chanslösa, för du är den ultimata för mig.
jag känner det nu.
du är så jävla fin jesper.
hör du det?

så in i helvetes jävla fin att jag inte kan förklara det bättre än så.
lämna mig inte.

jag kan inte få någon bättre.
för någon bättre finns inte.

Woah, you're such a fuckin' hypocrite.



Fyfan vad roligt jag hade i fredags. Visst, vissa saker hade kanske kunnat vara bättre, men jag är så grymt glad att jag stack dit. Det var verkligen skittrevligt, även om det var vissa som var lite smålöjliga. Sen var det rätt många som grät med, men det är sånt man får stå ut med på fest. Jag log mig igenom hela festen i alla fall! Sedan att man inte mådde så bra efteråt, det är en annan sak, för det var värt det!

Helgen har spenderats i världsmetropolen Lönsboda, och jag och Jesper gick hem till Anton och de spelade rock band, och sedan kom Julia och vi satt och kollade på film. Först ''Naken'', som är en helt sjuk film. Sen var det dags för skräck, och då blev det ''The Haunting in Connecticut''. Sjukt bra film! Jag var lagom trött efter det. Somnade direkt efter att ha följt Julia hem pga av att hon var rädd efter skräckfilmen. Jag förstår henne, jag höll på att dö när vi skulle sova och Jesper gick ut ur rummet. Haha!
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på Seether och bara tar det lugnt. Saknar sol och värme utav bara helvete. Jag menar, vart är sommaren? Snyggt sommarlov, verkligen....
Imorgon ska jag till skolan, och jobba på ett arbete som måste bli klart för att jag ska få betyg i det. Tufft, men det är något som måste göras! Sen blir det kanske att åka hem till Jossan och sova där någon natt. Hon bor ju själv, och jag kan tänka mig att det är grymt tråkigt, så det lär väl bli att vi sitter på balkongen och dricker kaffe. Det är så det ska vara!





Nu ska jag sätta mig och glo på en ännu inte bestämd film, och vänta på att bli riktigt jävla skittrött.

HOPP OCH HEJ!

torsdag 10 juni 2010

We are only humans, we can't achieve miracles.




Elin Eliasson.
En brud med ett sjuhelvetes temperament. Blir hon arg så blir hon arg.
Blir hon ledsen så blir hon verkligen ledsen.

Min ilska har gått över i sorg nu.
Jag är så trött på mig själv. Allvarligt talat.
Jag gör fel. Men jag är inte den enda som gör det.
Jag menar, vem gör inte misstag? Det finns ingen som inte gör misstag.
Det är ett bevis på att jag är mänsklig.
Jag är inte heller perfekt.
Och vissa gånger, väldigt få gånger dock, så sväljer jag min stolthet. (Avgör själv om jag har någon.)
Jag ber om er förlåtelse.

Tänk på saken.

Tillåt mig att skratta.

HAHAHAHAH.
Fyfan i helvetet vad fegt. Du är skrattretande. Du behöver inte ens försöka förstöra mitt liv. För det kommer du inte lyckas med. Du må ha förstört min fredagskväll, bara för att du själv inte vågar ta tjuren vid hornen. Men det finns annat jag kan göra.
Lägg dig inte i mitt liv. Lägg dig inte i mitt och Jespers förhållande. Vi klarar oss bra utan dig, inga problem.
Det blir nog jobbigare för dig än för mig. Jag tycker inte om dig. Det finns inte många som tycker om dig, helt ärligt. Tro mig.

I hope you're unhappy
and hurting inside
I want you to choke
when you swallow your pride
Lay in your coffin
and sleep with your sins
Give me the nails
and I'll hammer them in


så mycket hatar jag dig nu
jag klarar mig
jag klarar mig
jag har andra vänner
du är inte hela världen
trots att du verkar tycka det
but darlin'
that's not the case
leave us alone

and get the fuck out of my face

onsdag 9 juni 2010

It's never too late to give up.




På fredag ska jag festa satan i den lilla svarta med Niclas, Dennis, Hampus, André, Jesper, Nadine, Emelie och Louise (?)
Fyfan vad kul vi ska ha! Dansa, ha kul, och veta att vi lever!
Längtaaaaaaaaaar.
Och på fredag är det skolavslutning.

Och för övrigt så är det bestämt att jag ska gå om 2an. Känns bra, in a way. Då kan jag ju få en ny chans, och kanske höja mina betyg, vilket jag planerar. Äh, det är inte så farligt. Jag tar ju studenten samtidigt som Dennis, Totte och Niclas. Och eftersom att de grabbarna är så härliga så kan jag tänka mig att gå om ett år. Annars hade jag bytt skola. haha, hatar egentligen Haganäs. Jävla skitskola. Man går praktiskt taget dit och sitter av sin tid, sen kan man gå... Inte okej.

Nu ska jag sova lite, är skittrött! Hörs, puss!

tisdag 8 juni 2010

Just trying to live my life.



Sommar, sommar, sommar! Snart är den här. Eller, den är väl här till viss del egentligen.
Idag har det dock inte varit världens finaste väder.
I sommar ska jag:
- tatuera mig
- pierca mig
- töja öronen
- åka till sthlm och hälsa på monika
- fundera på vad jag vill göra med mitt liv
- spendera mycket av tiden hemma hos jesper
- iväg på tivolirock och dricka lite och ha allmänt skitkul tillsammans med bebi
- sluta röka
- sommarjobba
- fylla 18
- gå på krogen
- få min tandställning

ja, sen ska jag väl bara se till att denna sommaren bli askalas!
den måste bli det, annars är det inte okej.
det ska bli underbart att få tatuera sig nu! fyfan vad jag har längtat!
nu ska jag gå och lägga mig i sängen med ett glas oboy, för jag är så jävla sugen på det, och sen så ska jag hoppas på att det är bätte väder imorgon.

puss, och godnatt!

(jesper, jag saknar dig...)

måndag 7 juni 2010

Det finns så många ord, men så jävla lite tid.

Jag hatar falska människor. Det finns inget värre.
Jag vet, jag borde inte skriva om mina relationer till folk här på bloggen, men ni lyssnar ju inte, så jag måste skriva av mig.

Det värsta jag vet är när folk säger en sak men menar en annan. Folk som inte håller vad de lovar.
Jag ber er bara att ge mig en anledning till varför jag är värd att behandla som skit i vissa fall. För jag är så trött på det. Och jag vill att ni lämnar mitt liv om ni inte har planerat att sluta. För jag är så in i helvetes trött på det.
Och så är jag ganska trött på att ni inte hör av er längre. Trots att jag har pojkvän så har jag ett liv utanför det. Jag KAN faktiskt offra en helg för att vara med er. Men det verkar ni inte ha insett tidigare. Jag vill faktiskt umgås med mina vänner med, för fyfan vad vi glider ifrån varandra. Och snart orkar jag inte försöka längre. Jag menar det. Snart är jag trött på att springa runt och försöka vara snäll, för jag orkar inte hålla upp den minen längre. Igår sattes en hel del vänskaper på prövning, och låt oss bara säga, att de som inte brydde sig, de vet vilka de är. Jag ger upp om ni ger upp, så enkelt är det.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now.

söndag 6 juni 2010

I wanna spend the night with you.



Nu har jag kommit hem efter ännu en helg med min bebi. Har haft tre underbara dagar där tillsammans med honom och hans släkt. Vi har firat Daniels student. Grattis Daniel! Han var så stilig i sin kavaj och allt, haha! Och det var längesen jag såg någon så lycklig.
Annars så har det inte hänt så mycket i helgen faktiskt. Jag var inte ute och söp som många andra i min ålder. Har faktiskt inte varit så festsugen nu på senare dagar. Men det kommer väl tillbaka till helgen förhoppningsvis. Då är det fest i A-huset, och jag vill ut och träffa människor!

Nu är det bara en vecka kvar i skolan. Känns bra som fan. Är så skoltrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dock så kommer det kännas tomt utan 3orna där nu... Nästa år är liksom vi äldst.. Kommer kännas skitkonstigt. Men man vänjer sig antagligen.

Tänkte lägga in en liten fin video av Shane Dawson. Härlig kille det där.
Nu ska jag gå ner och äta massa onyttigheter och älska mig själv som jag är.

onsdag 2 juni 2010

Haganässkolans bal 2010










Titta vad fina några av dem var idag på balen!

SOL, SOL, SOL!


(Bild från idag, tagen i Bökhult, Diana på bild.)



2 månader med bebi idag. GLAD CHEY.
Ingenting kan ta mig ifrån honom. Ingenting. Det kvittar vad ni säger. Ingenting kan ta mig ifrån honom.




Idag har vi haft en alldeles underbar dag i solen! Skitfint väder. Strålande sol, värme, vänner, ni vet, allt det där bra i livet? Dagen spenderades på torget, lilla parken och i Bökhult. Skitfint borta vid vattnet.
Imorgon kanske det blir Lönsboda igen. För att hjälpa hans mamma med studenten och sånt där. Skulle väl egentligen på en annan student imorgon, men jag känner liksom inte de så bra. Inte han som tar studenten i alla fall. Men ändå, grattis Andreas!
Sen på fredag så ska jag kolla på Haganässtudenterna. Inte så många som jag känner som går ut i år dock, men det är tradition att kolla ändå, haha!
Kollade på alla studenterna som skulle till balen med. De var så fina! Malin och Emma i synnerhet. Så grymt fina tjejer! Jag längtar tills den dagen då jag ska få gå på bal... Haha. Men frågan är ju då, vem fan ska jag gå med? Äsch, det får bli ett senare problem!
Nu ska jag gå ner och duscha, för Becca har sprutat massa skitigt vatten på mig idag. Skitunge säger jag bara. SKITUNGE. Du ska få igen någon gång.

Ha det bra! I know I will.
PUSS!

(Avslutar med lite söta sommarbilder på mig och Sofia. Jag älskar dig tjejen!)