lördag 23 juli 2011

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'.


Amy Winehouse är död, och hon blev bara 27 år gammal. Vi har förstått det nu. Har sett 329209 st statusuppdateringar om det på facebook.
Kan inte säga att jag bryr mig så galet mycket, för allt med Norge är så jävla mycket värre. Sörj det istället, och inte någon som till största del saknar talang och vett och dessutom är sönderknarkad.
R.I.P osv. Nu har jag ett rent samvete.

Norge, vi tänker på er.

2 kommentarer:

  1. men elin, det känns lite sådär också..
    amy winehouse var också en människa, precis som alla andra och hennes död är precis lika illa som alla som dött i oslo! det är precis lika hemskt.
    bara för att hon inte kunde sjunga och för att hon knarkade är hon inte värd att dö för det, inte ett dugg för det är ingen människa.
    varför sörja för dom i oslo, om man inte kan sörja för amy?

    SvaraRadera
  2. Amy tog, steg för steg, död på sig själv, och hon har bara sig själv att skylla. Jag sörjer inte för att jag inte uppskattade hennes musik, och för att hon som sagt tog död på sig själv step by step. Människorna i Norge blev brutalt dödade, och jag kan nästan räkna ut själv att de i Norge uppskattade livet bra mycket mer än vad Amy gjorde.

    Det är aldrig okej att en människa dör. Jag är inte för dödsstaff. Snarare galet mycket emot. Men att göra som Amy gjorde, och välja knarket framför livet, gör inte att hon ställer sig högre i mina ögon.

    SvaraRadera