onsdag 30 december 2009

you are the only exception

idag är det växjö för att bränna pengar
har hittat den ultimata nyårsklänningen.
den sitter så grymt bra, OCH JAG VILL HA DEN.
ska bara kolla hur det ser ut imorgon. vem vet, jag kanske hittar en annan?
plus att den klänningen kostar 400 svenska riksdaler. inte nice.
OCH IDAG KOMMER ISA TILL SVERIGE <3
och imorgon är det nyår. fest i delary med bl.a älskling, marcus, emil, emelie, niclas, andré, OCH EN JÄVLA MASSA, ÅÅÅÅH, NICE.
trots att jag inte är speciellt festsugen. hahah.
men det blir säkert bra. vi får bara hoppas att festsuget kommer när vi väl är där.

nu ska jag antingen sova eller så ska jag sitta här tills klockan är typ... 10. sen måste jag fan göra mig i ordning.

(och jag är svarthårig nu. HUHI)


söndag 20 december 2009

Julafton på g.

Nu är det snart julafton, och jag älskar det!
Jag älskar känslan man får av allt julpynt och all snö. Det är istortsett bara på julaftonar som jag träffar de delar av släkten som jag inte träffar på födelsedagskalas, och jag tror det är lite därför jag älskar julen så mycket som jag gör. (Och så älskar man ju självklart alla julklappar. Hihih.)
Och snart så är det nyår. SJUKT KUL SKA DET BLI!
Fest i Delary. Pisa anordnar det hela. Kommer en jävla massa folk. 70+ eller något. Åh, gud så roligt det ska bli! Och så firar jag den med världens bästa vänner och Damian också. Woho! Längtar som en idiot.

Det blir mycket festande på kort tid. Snart så är det ju julbalders också. Måste nästan gå på det, bara för att jag kan, ungefär.

Nu ska jag och älskling in till Älmhult snart och träffa Johannes och massa annat folk!

Puss!

lördag 12 december 2009

Olofström, I love it

Sitter just nu hemma hos Denis tillsammans med älskling och Denis. Igår var vi hemma hos Emil, och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö eller något. Jag mådde så sjukt dåligt. Hade ont i magen och hela köret, och höll på att däcka ett antal gånger. Jag gick till slut och la mig efter att vi hade kollat på "Frontiers" (Bra film för övrigt) och så satt älskling och höll koll på mig hela natten för att han var orolig, under tiden som Jakob, Emil och Naomi satt där nere och kollade på tv. Han satt hellre där uppe och höll koll på mig. Naaaaahw. DET är vad jag kallar gulligt. Känner mig speciell tbh.

Nästa helg så blir det förhoppningsvis Växjö tillsammans med Pisa, Emelie, Diana och Sofia. (Becca med kanske?) Vi ska köpa nyårsklänningar osv. Ska bli skitmysigt!
Och sen så blir det att fira julafton tillsammans med Damian. Underbart. Likadant med nyår. Ska iväg på en fest med typ 70 pers, och majoriteten av dem känner jag, och resten av dem får man väl lära känna.

Jag känner på mig att detta kommer bli bra.

Nu ska jag umgås lite med älskling och Denis, och sen blir det att dra sig hem till Älmhult igen, hur det nu ska gå till, eftersom det inte finns några bussar som går idag. Hade ju egentligen planerat att åka till Osby och kolla på Håkanbråkan, Max, Macke och Johan när de spelar, men det är inte säkert att det blir av. Hade varit kul att träffa Alex med, men ah... som sagt. Vi får se hur det blir med det.

Får se om jag skriver mer innan julafton. Det kanske är dags att börja uppdatera lite? Hahah. Men som sagt, vi får se.

/ Puckie

måndag 30 november 2009

Imorgon är det jag som färgar håret och klipper mig! Ska bli riktigt skönt att göra något nytt med mitt hår. Har tröttnat på det röda. Haha, jag tröttnar för fort. Men det blir antagligen mörkbrunt denna gången. Nästintill svart. Känner att det är dags för lite av det med. Saknar att använda mitt röda läppstift med, men det kommer funka bättre sen när jag har färgat håret. Funkar inte så bra att använda rött läppstift till rödbrunt hår.
Känner att jag måste inhandla lite nya kläder också.



Såhär blir frisyren förhoppningsvis. Fast med lugg dock.

Och kläderna som är to die for är följande:






GE MIG
GE MIG
GE MIG
GE MIG

Nu ska jag iallafall gå och sätta mig framför tvn med ett stort glas oboy och se fram emot morgondagen då jag ska titta på när Becca spelar på Folkets Hus. Fotografera ska jag också göra för den delen!

Pusshej, och god natt!

onsdag 18 november 2009

Vaglar och idioti.



Jag börjar få en vagel på ögat.
Aj som fan.
Fick bli en skittråkig dagens outfit-bild idag.

Är tillsammans med Damian nu. Hihihi. Glad brud. (Pussbild kommer väl inom kort skulle jag tro.)
Saknar honom utav bara helvete.
Skolan går verkligen käpprätt åt helvete nu för tiden. Åh, orkar verkligen inte.
Jag vet att jag har sagt detta innan, men jag måste verkligen bli lite mer aktiv här på bloggen. Om det nu är någon som läser den överhuvudtaget. Äh, skitsamma. Jag skriver väl lite för min egen skull också antar jag.

Vet ni vad jag hatar mest av allt?
Lärare som tror att de får behandla sina elever hur fan de vill. De får inte komma med kränkande kommentarer, men ändå så kommer de undan med det. Jävla idioti.

Nu ska förbannadbrud_92 snart krypa ner i sängen. Så jäkla trött!
Puss!

onsdag 16 september 2009

Allting kommer lösas och bli bättre igen.

Jisses vilken händelserik dag.
Oj, nu ljög jag också. Har faktiskt inte hänt någonting idag. Mike var här, sen åkte han hem.

Jag har färgat håret brun. Det är typ... rödbrunt. Jag gillar det, om jag ska vara ärlig. Mer än vad jag gillade mitt blonda. Blont blir så lätt skabbigt och äckligt. Så, ah. Det fick bli rödbrunt den här gången. Nu ska man bara vänta på att det ska växa ut med. *suck* Orkar inteeeee.
Och imorgon är det skolfoto. Jag hittar inte byxorna jag vill ha på mig. Kan mitt liv bli sämre?
Snart är det dags för att ta ett glad chokladmjölk, och sen ska jag sova. Jag är så galet trött, och jag tror jag håller på att bli sjuk. Inte okej Elin. Inte okej.
Men även om jag skulle bli jättesjuk, så vill jag ändå gå till skolan. Jag vill inte sitta hemma och göra ingenting. När jag är rastlös så blir jag bara frustrerad.
Och så har jag fått reda på vem jag ska spela i Grease. Jag ska spela tjejen som älskar att äta. Haha, passande!

Nu blir det att sitta lite till på msn, och sen ska jag hämta chokladmjölk, sen starta en film och sova.

/ Puckie

torsdag 10 september 2009

At least I'm not the one who sells pleasure.



Jag saknar Beauty and the breakdown. Sjukt mysig festival var det!
Jag saknar också min älskling. Och bästa vän. Och ja, massa folk egentligen.
Och jag har funderat på om jag ska färga håret mörkt igen och sedan sätta i hårförlängningar igen. Jag är så sjukt sugen. Är trött på mitt blonda så in i helvete, hahah. Eller ska man kanske satsa på rött? Åh, jag vet inte. Förvirradchey_92.

tisdag 8 september 2009

Min kärlek.



Du förstår inte. Du förstår inte hur kär jag är. Jag föll för dig direkt. Utan att tveka. Jag föll verkligen pladask för dig. Och jag tänker inte resa mig upp igen. Inte förren du släpper mig ur dina armar. Fast jag tvivlar starkt på att jag kommer kunna resa mig upp med hjälp av egen styrka. Med andra ord - jag skulle inte kunna resa mig upp om du lämnade mig nu. Just nu så känns det totalt omöjligt.

Jag saknar varenda del av dig. Dina läppar. Din närhet. Varenda liten del. Att bara höra dig andas får mig att känna mig trygg.
Mike, du är, och har blivit hela min värld på så fruktansvärt kort tid. Men det känns som att jag har varit din längre än så. Mycket längre.

Lämna mig inte.
Puckie är bara din. BARA din.

6/9-09 <3

Live each moment like your last.

Jag vill så jävla gärna färga mitt hår rött, men det känns som att alla har det nu.



Och piercing hade inte heller suttit fel. Inte heller en tatuering. Jag blir galen. Jag vill inte vara 17. Det är inte kul.

måndag 7 september 2009

Oh, this town kills you when you're young.

Nu är jag hemma igen, efter en seg dag i skolan. Jag har tre lektioner på måndagar. Känns inte ens värt att gå dit.

Jag har även hittat några jättefina skjortor och en klänning. Topshop. Dyrt också för den delen, men det är fan värt det.



Den andra skjortan är ju bara så snygg! Funderar på att tjata på min mamma lite så att vi kan beställa den. Den är helt klart värd pengarna.

Jag har skaffat pojkvän också förresten. Mike, som jag skrev om tidigare. Jag är så förbenat kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Finaste pojken är min, och jag är lycklig.

Nu planerar jag att lyssna lite på Anna Thernheim och sen lägga mig i sängen och kollar på Pirates of the Caribbean. Längesen man såg den filmen.

Ha det askalas.
POSS!

onsdag 2 september 2009

Skola, festival & kärlek

Jag längtar till skolan när jag väl är hemma, eftersom jag har utegångsförbud för att jag har rökt. Inte bra Elin, inte bra.
Men när man väl är i skolan, och man ska använda de här förbannade macdatorerna, då vill man bara hem. Det kommer krävas mycket för att jag ska tycka att mac är bättre än windows. Det kanske är för att jag är van vid windows, vad vet jag. Men jag tycker fortfarande inte om mac, trots att jag har använt dem ett helt skolår.

Nu sitter jag i alla fall i en av skolans datorsalar (självklart den med macdatorer, smartchey_92!) och väntar på att tiden ska gå. Så många raster kan fan inte vara okej. Jag kanske är dum i huvudet som inte gillar att vi har så många raster, men på Haganässkolan finns verkligen ingenting att göra på rasterna. Man spenderar bara sina pengar i cafeterian som gör en fattig och tjock istället. Tummen ner på det. Jag kommer inte på mycket bra saker med den här skolan om jag ska vara ärlig. Jag vet inte ens om det finns något bra. Eller okej, några lärare är bra. De nya vi har fått. Men inte de vi hade förra året. Åh, vad jag har tröttnat!

På torsdag, dvs imorgon, ska jag träffa Mike, och jag längtar som en idiot. Han är bra så in i helvete. Och så ska jag försöka klämma in min provspelning till Grease snart, för den blev inte av förra torsdagen. Jag hann helt enkelt inte. Låt oss nu hoppas att jag får en bra roll bara. Det sista jag vill är att vara statist. Inte min grej. Att jag ska sjunga är dock ett minus, för jag kan inte sjunga. Jag kan inte ta en enda ton rätt. Jag får helt enkelt öva på det. Haha.

Och förresten, i helgen var jag på Beauty and the breakdown. Fan vad nice det var! Träffade göteborgarna, och helt seriöst, de är de härligaste människorna jag har träffat. Jag såg även Mike på tåget dit. Självklart så hälsade vi inte, men vi började prata efteråt. Ganska komiskt, haha. Jag sa till mina vänner att han var sjukt snygg, och sen helt plötsligt börjar vi prata efter det. Haha.

Nu ska jag gå och träffa Niclas, så POSS!

/ Puckie

söndag 23 augusti 2009

Nu har jag skaffat mig en lite gladare blogg! Haha. Jag kommer fortfarande ha kvar den andra, för att skriva i utifall att någonting skulle behövas skrivas ner, av det som går fel i mitt liv.
Men nu är vi glada! Jag får min lön på tisdag, och då ska här handlas, handlas, handlas, och handlas. Woho! Äntligen lite nya kläder som ska in i garderoben. Detta har jag längtat efter. Jag undrar bara hur jag ska lyckas åka iväg och köpa sakerna jag vill ha när jag har utegångsförbud. Äh, jag får väl försöka övertala min kära moder att låta mig åka. Åker jag själv så ska det väl inte bli några större problem.
Jag har även planerat att börja videoblogga. Jag har redan spelat in en, men den gick inte att ladda upp, pga min dator. Jag får göra ett nytt försök någon gång i framtiden.



Jag älskar pojkvänsjeansen längst ner!

Dags att sova, det är ju trots allt skola för min del imorgon!

/ Puckie