fredag 30 april 2010

Jesper Johansson.



jesper johansson.
jag är så jävla glad över att jag träffade dig... du gör mitt liv så jävla bra. jag är inget annat är lycklig med dig jesper. du är det finaste någon kan få.
du går bra ihop med mina vänner, och mina vänner har sett hur lycklig jag är med dig, och jag hoppas att det är ett tecken på att jag tycker om dig så in i helvete.
just nu så känns det som att ingenting kan sära på oss. ingenting kan komma emellan oss. och jag hoppas att det inte kommer göra det heller. för det skulle allvarligt talat förstöra hela min värld.
jesper, du är den jag vill vara med. ingen annan. absolut ingen annan. jag kan inte se mig själv i någon annans armar. för jag är bara din. jag är din så länge du vill ha mig. och jag hoppas att det är det du vill.
jag trodde inte att detta skulle hända faktiskt. jag trodde inte att det skulle bli du och jag. och jag tror du hade samma tankar. men just den där kvällen så tändes allt. jag insåg att du var så jävla bra, och jag har helt ärligt inte hittat något negativt med dig.
förlåt för att jag inte alltid kan ge dig det du förtjänar. men jag har inte de förutsättningarna att jag kan göra det. för det hade krävts flera miljoner för att ge dig det du förtjänar.
jag ska inte lämna dig.
du är det finaste, bästa och underbaraste jag har.

onsdag 28 april 2010

måndag 26 april 2010

För mitt hopp är en skadskjuten kråka.








Lite småtrött på mänskligheten. Förstår inte varför alla ska lägga sig i hela tiden! Det är mitt liv, inte ditt. Acceptera det. Säger du en sak, men menar en annan, då får du fan skylla dig själv, för då har du sagt ditt, och du kan inte ändra dig när det passar dig. Det funkar inte så.
Och klarar du inte av att se någon annan lycklig, och måste gå bakom ryggen på mig, då kan du inte räkna med att du ska ligga mig lika varmt om hjärtat igen. För det är ett sånt jävla svek.
Den dagen du slutar med vad du nu håller på med, den dagen kan jag bli vän med dig igen, men inte nu. Inte just nu.

Woah, skönt att skriva av sig lite... Idag har jag varit ute och fotograferat, och bilderna ovanför texthelvetet är resultatet! Hope you like it. Nu ska jag vara duktig och laga mat till min kära familj!

Saknar Jesper...

söndag 25 april 2010

Kladdkaka!

Har precis bakad kladdkaka med Jesper. Smeten är så jävla god! Hoppas slutresultatet blir lika gott bara....
Idag har jag repat ÄNNU mer med teatern. Skitjobbigt. Dansat, dansat, dansat. Det är dock den roligaste delen i hela Grease, men ändå... ändå skitjobbigt... Imorgon är det dags för skola igen. Måste börja fixa till skolan nu, så att jag kanske slipper gå om 2an... skulle suga skithårt, för jag vill ta studenten med mina vänner... aja, det blir som det blir!

Nu ska vi äta kladdkaka och pussas. Hoppas den är god nu...
Puss, och god natt!

fredag 23 april 2010

Jag hatar titlar.



Skolan nu. Tråkigt som fan, men det som är bäst är väl att det är fredag! Blir förhoppningsvis att träffa vännerna och fika lite. Vem älskar inte fika liksom? Och imorgon kommer jag att ha fullt upp! Greaserep så det smäller om det. Vi kör på hårt nu in i det sista. Ska bli skitkul att spela upp! Och Jesper har varit med på större delen av repen, så han kan hela utantill nu... haha.

Och snart är det dags att införskaffa sig ett par nya brillor! Blir antagligen helsvarta bågar denna gången. Är lite för feg för att köra på något lite större, trots att jag vill ha det som fan. Och så måste jag skaffa nya kläder. Allvarligt talat, min garderob är så jävla tråkig.... Ska försöka fixa ihop pengar till en skinnjacka, har hittat en skitsnygg nere på Lejonhuset här i Älmhult! Dock så går den på 2000, men det är den fan i mig värd!

Nu ska jag traska iväg till matten och jobba med samhälle.
Duktig flicka Elin, duktig flicka!

tisdag 20 april 2010

Himlen fick tillbaka en ängel.

12 oktober 1958 - 14 april 2010.
Brigitte.
Du var älskad av många, och på så många olika sätt. Det finns mycket du inte hann göra, men jag kan även tänka mig att du hann göra mycket, och förhoppningsvis hann du göra det du mest av allt ville göra. Du hann hitta någon du älskade, av hela ditt hjärta. Och du hann skaffa dig en underbar dotter. Och likaså en son.
De som har träffat dig vet hur gullig du var mot allt och alla. Jag såg inget ont i dig alls. Du gav mig komplimanger och du var omtänksam.
Man ska inte tänka på det du inte hann göra, utan istället tänka på det du faktiskt hann göra.

"För världen är du bara någon, men för någon kan du vara hela världen.''

Vila i frid.

söndag 18 april 2010

I party with my pain.

Jag och baby sitter och kollar i skolkataloger, haha. Det är intressant att se hur alla andra såg ut när de var mindre, och inse att folk faktiskt kan förändras en jävla massa på jävligt kort tid. En del känner man ju knappt igen!
Anyway, ikväll ska jag och Jesper titta på Zombieland för han har inte sett den. Killen som är efter! Fast jag ska inte säga något egentligen, för jag har inte sett Sagan om ringen faktiskt... så jag hänger inte heller riktigt med i svängarna.
Jag och baby pratade om att ha en grillkväll nere vid ån också. Tänkte att det kanske skulle vara trevligt att träffas, snacka, sola, grilla, dricka lite öl för de som vill, och sedan sitta och mysa framför elden. Jag älskar sånt.
Snart är det sommar, och då är det fan dags att använda solglasögonen. Fick ett par av Niclas. SKITSNYGGA. Tycker jag iaf. Nu är det bara en skinnjacka som fattas. Hade kunnat döda för den som Kenza har designat. Så jävla snygg. Hittade den i en affär här i älmhult, men priset var inte det lägsta. 2000 svenska riksdaler. I och för sig så är den lätt värd det. Men har jag de pengarna? Nej, inte direkt.

Nu ska jag lägga in en bild och visa hur kära jag och Jesper är.



Så. Färdigt.

Och nu ska jag mysa med honom.
PUSS!

tisdag 13 april 2010

there's a lot of things to do before you die.



"Sit down, sit on the ground, take off your clothes
And start digging for your soul
Dig deep, dig deeper
Only worms and roots can stop you from your goal
I'm sick and tired of staring into the wall
I wanna do something fucking special and extraordinary
Put your thoughts in a fucking car
Hit full speed and open your eyes
Don't close your eyes
There's a lot of things to do before you die"

fyfan vad jag vill ha siesta nu. helt seriöst. jag håller på att dö. sommaren är verkligen på väg nu, jag känner det. jag ska till och med ta och tillverka ett par kortbyxor, all by myself! så duktig ska jag vara... eheheh.
apropå ingenting så är det snart dags för grease-premiär. är det jag som är nervös eller? OH, JA!
och idag har jag varit astuff och letat sommarjobb! och vet ni? 2 st nappade! SÅ JÄVLA GLAD ÄR JAG. åh, cash! <3
nu ska jag prata med världens bästa pojk i telefon, för jag saknar hans röst. hela honom faktiskt....

söndag 11 april 2010

23.20

Sitter och tittar på film med baby. Asmysigt. Han är antagligen den bästa pojken i världen. Och nu sitter han och inbillar sig saker här. Typ att han är det bästa som har hänt mig osv. YEAH, righ... eller, okej. Det kan faktiskt vara sant.
Imorgon är det skola, och så blir det eventuellt frukost tillsammans med Jesper på Café Derés. Kaffe och prat med världens bästa pojke är inte något man tackar nej till.
Jag vet inte om den här veckan kommer bli bra eller dålig. Teaterrep som fan hela veckan. Onsdag, torsdag, lördag och söndag.

Och så har jag färgat håret svart igen. SKITSKÖNT.

Nu ska vi snart sova och pussas med baby.

GOD NATT!

fredag 9 april 2010

Mysigt!

Ligger just nu i sängen och myser med min beloved boyfriend. Asmysigt.
Imorgon ska vi till Tingsryd och bowla, haha, var fan skitlängesen jag gjorde det! Ska bli intressant att se vem som vinner. Jesper är dålig så han kommer inte vinna. Och nu ligger han och fiser och jag nyser satan.

Dagen började med att jag och Becca vaknade och åkte in till byn, där min kära pojkvän väntade på mig. Sedan så sprang vi runt lite smått, och vi gick bort med Becca till tandläkaren, där vi fastslog att tandläkaren där är dum i huvudet.
Sedan så har timmarna gått och vi har bytt umgänge lite smått under dagen, men det har varit en trevlig dag, trots regnet. Dagen i byn avslutades med lite fotboll i regnet, och nu sitter jag och baby här. Jag har ont i magen, och han är hungrig, så nu ska vi åtgärda detta problem.

För övrigt så stör jag mig på småskitar som tror att de är äldre än vad de faktiskt är.

Hejs!

måndag 5 april 2010

2/4-10. worth remembering.


Gammal bild. Har ingen annan just nu, och jag känner att det blir så tråkigt utan någon bild i inläggen....
Sitter hemma hos Jesper och myser satan! Eller ja, vi ska snart mysa. Och titta på film.
Hihihihi.
Helt sinnessjukt vad jag tycker om den grabben. Han är helt... åh. Amazing. Det är det enda ordet jag kommer på.

Och i helgen så blir det antagligen Lager 157 med fina pojken. Köpa massa kläder? Oh ja!

Nu ska jag vara med min man. Det ska inte ni.
Hejdå.

torsdag 1 april 2010

Kläderrrrrrrrrrrrrrr!







Ge mig nya kläder.
Jag ber er.
GE
MIG
NYA
KLÄDER

Något som tappat sin glans.




Här sitter jag, med 39 graders feber, Sara Löfgren i lurarna, och ingen livslust för stunden (pga febern) efter att ha sovit i 15 timmar.
Jag sitter och väntar på Jesper, som ska komma och göra min dag.
Och jag önskar att jag hade flera tusen kronor, för då skulle jag för det första kunna köpa en present till Jesper. En som han förtjänar. Och så skulle jag kunna köpa massa nya kläder, vilket jag verkligen behöver. Jag är så grymt trött på de kläderna jag har här hemma. Jag har bara tråkiga kläder. Ingen färg eller någonting. I och för sig så har jag väl aldrig varit den som klär sig i färgglada kläder, men ändå... LITE färg kan jag ju ha. Och just nu så har jag bara gråa och svarta kläder. Blir lite tråkigt i längden, och speciellt nu när våren är på väg. Jag vill ha kläder som symboliserar mitt vårhumör.