onsdag 31 oktober 2012

Blogg av bilder.



Min blogg börjar mer likna ett fotoalbum än en blogg...

Jag söker i alla fall jobb för fullt. Och jag har äntligen skrivit in mig på körskolan. Var liksom dags nu.
Livet ordnar till sig nu, känns det som. Får hoppas att det håller sig så med...

onsdag 24 oktober 2012

Dåligt humör.

Jag är på helt sjukt dåligt humör, och så såg jag detta.......






söndag 21 oktober 2012

Maktlös.

Jag hatar att vara maktlös. Jag hatar det över allt annat.


Say no more.


Finns inget som är så underbart som dålig kvalité. Hjärta.

fredag 19 oktober 2012

Some nights I wish that my lips could build a castle. Some nights I wish they'd just fall off.


Ja, såhär pigg på livet är jag idag. Och har varit de senaste dagarna. Ser ut som en nerknarkad Gunilla Persson, och känner mig ungefär så också för den delen.

Dagen började kort och gott med att jag skulle vara på arbetsförmedlingen kl 10.00 och jag vaknar 9.38. Men jag HANN! Tack vare fina Hilma som är bäst och kommer in och väcker mig. Så det var bara att slänga på sig mjukisbyxorna, ett linne, och tjocktröja och bara köra. Var inte speciellt glad på mig själv i morse med andra ord.
Sen har väl dagen bara blivit som den har blivit.
Funderar på att färga håret för att pigga upp mig själv.

Men jag tror inte jag orkar.

-


tisdag 16 oktober 2012

Jävla skitvecka!



Ah, precis. Förbannade jävla skitvecka. Jag hatar dig, från djupet av mitt hjärta.
INGENTING har gått planenligt denna veckan. Jag vill verkligen bara ifrån Virestad. Jag orkar inte bo här längre. Mamma har verkligen rätt - detta är depressionens näste. PUNKT.

Börjar bli så jävla trött på mig själv. Jag kom förra veckan fram till att jag är som en 13-åring som precis har kommit in i puberteten. (Hoppas att folk som kom in i puberteten senare inte tar illa upp. Ni är bra ändå.) Mitt humör går inte upp och ner längre. Det går ta mig fan bara neråt. Och jag vet inte vad det är som gör det. Provade att ändra mina matvanor och äta på dagen, men inte fan hjälpte det. Blir fortfarande irriterad på alla människor i min närhet. Jag blir gaaaalen. Tycker synd om er. Förlåt.

Kanske skulle isolera mig egentligen, men det går ju inte. Har 500 saker att göra denna veckan. Bland annat att gå till arbetsförmedligen och bli påmind om att jag är arbetslös, har dåliga betyg och aldrig kommer att få ett jobb grundat på dom. Kommer göra mig så jävla glad. Någon som vill glädjeskutta med mig? Inte? Ok.

Snart hämtar pappa mig i alla fall så jag slipper sitta här hemma och bli frustrerad på mig själv. Och då har jag även chansen att träffa min fina Bernie. Världens finaste cocker spaniel.

HEJHOPP!


torsdag 11 oktober 2012

Broccoli i mitt hjärta.

Jag har fått något jävla dille på broccoli. Så jävla lätt att koka lite broccoli och äta något annat till. Potatis och ris är överskattat. LÄNGE LEVE BROCCOLI!
Näemen, tänkte försöka gå ner lite i vikt. Jag och Robin har bara ätit skit på sista tiden, och jag antar att det är så det blir när man skaffar partner... Men nu är det dags för en förändring! (Vi kan väl bortse ifrån faktumet att jag har en kladdkaka i ugnen som snart är klar...?) 
Ska bara skaffa mig ett par joggingskor, sen kör vi!
Jag har skjutit upp detta för länge nu, och istället för att sitta hemma och gnälla över hur fet jag har blivit så får jag faktiskt göra något åt det.

Det var en som var här och tittade på lägenheten idag med. Vaktmästaren ringde på och frågade om det var okej att han kom och tittade om 15 min. ''Jadå!'' säger jag, utan att ens tänka på att det såg ut som KRIGET här hemma. Så det fick bli powerstädning! Men han verkade nöjd i alla fall. Tänk vad man kan när det verkligen gäller. Synd att folk inte kommer hit och tittar oftare, för då hade det kanske varit kliniskt rent här för en gångs skull..... 



söndag 7 oktober 2012

BÖWLIIIIING

Ja, böwling. Eller bowling, som det egentligen heter, blev det idag. Har fan inte bowlat på EVIGHETER, men jag sög inte. Eller ja, jag kom åtminstone inte sist, och det är ju en bedrift bara det... Eller? 
JAG ÄR STOLT IALLEFALL. 

Börjar bli lite smått deprimerad. Livet är egentligen rätt tråkigt. Tänk vad många måste det finns? HUR ORKAR FOLK, EGENTLIGEN?
Jag måste: 
- SKAFFA MIG ETT JOBB (Hoppas egentligen innerst inne att det ska uppenbara sig framför mina ögon, men det kommer inte hända, eller hur? Fan.)
- Flytta. (Kan inte någon bara flyttstäda åt mig, snälla?)
- Börja träna. (Jag skojar inte, jag har börjat bli f-e-t. Går bara upp i vikt. Och när man kollar på en massa andra brudar som är snygga så in i helvete så MÅR MAN INTE BÄTTRE PRECIS! Kan ni inte bara stanna hemma, och isolera er. Tack på förhand.)
- Börja på körkortet. (VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Alla andra har, men inte jag. Det här funkar inte. Jag ligger efter. Fast det är kanske bäst för både min egen och andra människors säkerhet.)
- Hitta mig själv. (Jag vet inte vart jag har tagit vägen, men jag är inte mig själv längre.)

Så många måsten, så lite ork. Man blir faktiskt rätt trött på dagarna när man inte har någonting att göra. Och man kan ju tycka att lägenheten borde vara helt fläckfri eftersom jag inte har något annat än tid till att städa, men NEJ, tji fick ni, för det är den verkligen inte. Jag vet inte, men en del av mig kanske vill att det ska se rent ut av för jävligt ut här hemma så att man får lite eld i röven så att man flyttar tidigare. Men det är uppenbarligen inte så det funkar. Fan med. 
Ja, jag har uppenbarligen en del att lära om livet, men whatta häll, jag är fan bara 20. 

tisdag 2 oktober 2012

Project Runway Sverige.

Har precis kollat på Project Runway Sverige och jag vet inte vad jag ska tycka.
Måste Sofi Fahrman göra ALLt som Heidi gör i den amerikanska versionen? Pussarna på kinden, säger allt innan visningen precis som Heidi, och dessutom är ju Rohdi en svensk kopia av Tim. Eller är det kanske bara som så att alla människor inom modebranschen beter sig likadant och ser likadana ut. Kul. Jättekul.
Don't get me wrong - jag ska fortsätta kolla på programmet då jag tycker det är roligt att det är just svenskar som är med.

Och vet ni vad som gör mig fruktansvärt glad? Jo, vi är snart klara med huset! Vi tapetserade i helgen och igår och vi blev äntligen klara! Vi är faktiskt ganska stolta över oss själva som klarade av mönsterpassningen och hela faderullan. Ska bli skönt att slippa allt målande och tapetserande dock. Börjar tröttna på det. Dock så måste jag tillverka en egen sänggavel, då jag inte är så sugen på att slänga ut flera tusenlappar på en sänggavel eller sängstomme som inte ens är speciellt snygg. Denna gången vill jag inte leva i ett hem som ''funkar'', utan denna gången vill jag verkligen trivas.
Det största problemet här i Virestad där vi bor just nu har ju varit köket och badrummet. I badrummet är det våtrumsmatta som är jättelätt att rengöra, men ett HELVETE att hålla rent. Och köket är bara allmänt jättefult med orange tapet med typ... blommor på + köksluckor i ljust trä. Man ska kanske inte vara så petig, men jag vet inte. Jag klarar verkligen inte av det. Man blir ju inte direkt pepp på att laga mat där...

Men iallafall - det här är vad jag hade tänkt mig som sänggavel.


Fast jag ska nog göra min i vitt fuskskinn med silvrig möbelspik. Tänk vad mycket man kan göra om man är lite händig! Fast nu återstår att se om det blir bra också.....
Sedan tänkte jag tillverka ett matbord av en lastpall som jag målar vit med en glasskiva på. Kommer förhoppningsvis bli kanonbra!

Det värsta med att flytta dit är att jag inte kan få upp min sänghimmel som jag har längtat så jävligt ett att få sätta upp... Men jag ska försöka hitta någon lösning. Det MÅSTE gå, på något höger eller vänster.

Jaha, nu har jag skrivit en ny bibel.
Nu ska jag småplocka lite här hemma innan min pojk kommer hem.
Ingen vila ingen ro..... (Det är ju dock allt jag får...)