måndag 30 april 2012

Bara om min älskade väntar.

(Varför skriver jag alltid låtar som titlar?)
Idag har jag varit galet duktig. Är nästan lite förvånad. Har varit ledig, men har trots allt varit i skolan för att fixa det sista på projektarbetet. Kan även klämma in att jag är sjuk idag, men ändå var nere i en varm jävla fotostudio. Får hoppas att bilderna blir bra nu bara!
Valborg spenderas hemma med pojkvännen då vi inte hittar något att göra. Vi orkar visserligen ingenting heller för den delen... Blir bara att titta på brasan (fult ord, borde inte finnas) i Bråthult.
Nu ska jag självdö en runda innan vi ska gå. Hej.

Varför skriver jag ens...?



torsdag 26 april 2012

Vi gillar olika.

Trillade in på en blogg för ett tag sedan, vilket resulterade i att ilska sköljde över mig.

"jag måste bara lägga en kommentar om den debatt som går på fb om att kurviga tjejer är snyggare än smala. jag läste inlägget här nedan och höll med totalt..
Men såå typiskt människor att hävda att kurvor är hett. Dagens skönhetsideal är att se så frisk och smal ut som möjligt. Att vara överviktig eller ”kurvig med kött på bena” som människor hävdar är ju rentav ohälsosamt. Det finns ju betydligt större statistik på att ÖVERVIKTIGA DÖR I FÖRTID OCH LÖPER STÖRRE RISK ATT DRABBAS AV HJÄRT OCH KÄRLSJUKDOMAR ÄN VAD SMALA HAR. Så kom för fan inte och säg att smala människor är ohälsosamma. Det är bara överviktiga som säger bara för att man tycker synd om sig själv. Get real bitch, att vara tjock är inte attraktivt.Jag håller faktisk med till fullo, att ha fult med bilringar och valkar är inte snyggt för fem öre. Jag skriver inte detta för att kränka någon utan bara sanningen. Om ni nu inte gillar det, sluta läs min blogg då!"


Hur kan man skriva något sådant här, och fortfarande stå rak i ryggen?
Numero uno - vem är du att avgöra vad som är vackert och inte?
Numero dos - VARFÖR pågår denna diskussion överhuvudtaget?
Numero tres - det är en JÄVLA skillnad på att vara överviktig och vara kurvig.
Numero quatro - det är inte bra att vara varken för stor eller för liten.
Numero cinco - lägg ner.

Jag är kurvig, och jag skäms inte. Jag anser själv att jag gärna hade varit smalare, och haft en kanonsnygg kroppsform. Men det är inte alla som föds med det, och det är inte heller alla som känner att de orkar göra något åt det. Jag är en av dem. Jag gillar läget, och accepterar att det är såhär jag ser ut. Varför i helvete ska man skriva något sådant på sin blogg, för att avsiktligt trycka ner människor som de själva inte tycker är attraktiva?
Man kan inte heller säga att ''de flesta killar gillar...'' för det är också fel. Du kan aldrig tala för någon annan.
Vi gillar olika, så att säga.

Enligt mig så får man tycka precis vad man vill, och säga precis vad man vill, så länge man inte kränker någon annan. Skriver du något sånt här på din blogg, så vill jag gärna se dig gå fram till en person som du anser är ''oattraktiv'' just för att denna människan är det du kallar ''överviktig''. Jag tror att majoriteten av de du skulle säga det till inte skulle bli ledsna, utan snarare förbannade, eller undra vad fan du var för typ. Du får bara dig själv att se dum ut.


En del människor borde verkligen tänka efter innan de låter fingrarna vandra över tangentbordet.

tisdag 24 april 2012

söndag 22 april 2012

Bajshund.

Hunden bajsade. Fick bajs i pälsen.
Var tvungen att bada.

onsdag 18 april 2012

We're taking control, we get what we want, we do what you don't.

Morsning korsning, osv. Inte alls långt kvar tills studenten nu, och ni anar inte hur fin våran student kommer bli. Har planerat så in i nu, och det kommer verkligen bli kanon. Pratade lite med Jenny på bussen igår om allt, och vi båda insåg att vi kommer att vara så jävla ledsna men så otroligt glada på en och samma gång. Rysningar av längtan? Japp.

Måste beställa siestabiljett snart..... Panik. Och eftersom jag är jag så ska jag alltid fixa allt sånt i sista jävla sekund. Fan. Ge mig det i tidig studentpresent, någon? Tack på förhand.

Projektarbetet måste vara klart om 2 veckor.
Vad fan gör jag här? Måste. Plugga.

tisdag 17 april 2012

onsdag 11 april 2012

måndag 9 april 2012

The less you care, the happier you will be.

Lyssnar på ett gammalt radioprogram om våran älskade Hanna Widerstedt. Hilarious. Man är fattig om man tjänar mindre än 15.000:- efter skatt. ''Ja, man har ju hyra och så att betala och då finns det ju ingenting kvar sen.'' (Eller liknande.) Otroligt roligt att lyssna på. Sen att vissa ringer in och kallar henne för prostituerad osv känns väl inte riktigt schysst, för så tror jag inte att det är, och det finns dessutom inga bevis för det.

Färgar i alla fall ögonbrynen nu, och försöker bli av med den där ''hej-jag-är-så-ful-och-äcklig-idag''-känslan. Tvivlar starkt på att det kommer hjälpa, men det är värt ett försök. 
Ikväll ska jag och Robin äta med släkten på Thai palace, och satan så gott det ska bli! Thaimat är det bästa som finns. Omnomnom.

Funderar fortfarande på att plocka ut min piercing. Men jag gör det inte fören jag är riktigt säker. Jävla beslutsångest. 


Ingen kan anklaga mig för att shoppa för mycket.

Ingen kan säga till mig att jag shoppar för mycket, och att jag har för mycket kläder. För igår insåg jag att jag knappt har någonting. Eller så är jag bara inne i en sån period då jag helt enkelt bara känner att jag inte har något. Men mina kängor har t.ex gått sönder, och det gör mig så fruktansvärt irriterad. Dels för att de inte var billiga, och dels för att jag bara har använt dem en vinter. Hälen har gått sönder, och om jag använder dem mer så går de bara sönder mer. Problemet? Jag har inga andra skor. Så jag blir med andra ord tvungen att använda dem, och riskera att de går sönder ännu mer. Hade mer än gärna velat jobba denna månaden så att ett par Jeffrey Campbell hade kunnat trilla in snart. (Är fruktansvärt trött på min längd med, så ett par Jeffrey Campbell hade löst både problemet med för få skor och problemet med mina korta ben! Två flugor i en smäll.)
Näe, det är dags att förnya garderoben lite. Behöver fler klänningar. (Och sol, så att jag kan använda långklänningarna jag redan har.)

Jeans har jag 2 par, och jag kan använda ett par av dem. De andra svarta är så urtvättade att de är gråa, och inte på ett snyggt sätt. Så nu har jag bara ett par blåa jeans som med största säkerhet kommer gå sönder snart med tanke på hur flitigt jag använder dem. Åh, jag blir galen.
Det enda jag har mycket av är nog stickade tröjor och koftor....
Snart trillar grejerna till det nya löshåret in i alla fall, och då jädrar. Det ska bli så fruktansvärt skönt!

Nu ska jag hinka mig full med oboy. Hej!


fredag 6 april 2012

Throwing lamps at people who need to lighten the fuck up.

Jag hör att duschen kallar på mig, och jag borde egentligen stå i den nu. Men jag har miljontals andra grejer att göra känns det som. Det blir liksom aldrig mindre saker att göra. Här är stökigt som... ah... jag vet inte vad. JAG ORKAR INTE. Måste dessutom göra ännu mer på projektarbetet, och jag känner liksom att tiden inte räcker till. Hade gärna velat hitta tid till att sätta mig ner och rita i lugn och ro, men det lugnet är svårt att hitta. Puh.
Just nu har jag åtminstone hittat en liten lucka då jag kan sätta mig ner och titta på Vänner. (Bästa serien ever.)

Insåg precis att jag måste gå och köpa mjölk. Fy. Fan. Vad. Jobbigt.
Jag ska sluta dricka mjölk. Det innebär bara problem.


torsdag 5 april 2012

Smygtitt på projektarbetet!




Det kommer lite fler bilder sen, men just nu så måste jag göra annat innan jag fortsätter redigera.
Tack Hilma, som ställde upp!

tisdag 3 april 2012

Maybe I'm just afraid. Cause honestly, right now, I can't afford another heartbreak.



Does the fact that I'm still breathing bother you aswell?

 Grey's Anatomy på kanal 5. Det är räddningen en dag som denna. Ska iallafall vara hundvakt idag, så jag får lite sällskap! Sätter mig nog och ritar lite sen också. Har ju flyttat alla grejerna hit nu, så det är bara att börja. Nu har jag ju ingenting att skylla på längre!
Har sjukaste träningsvärken idag. Helt otroligt. Och idag ska det bli ännu mer! Tänkte ut och springa en runda sen. Dags att börja bli nyttig.

Imorgon blir det en liten fotosession med Hilma och förhoppningsvis min gravida lilla vän Jossefin! Måste man jobba på projektarbetet så måste man... Måste bli klar så att jag kan fokusera på annat. Hej stress!

Nu ska jag städa. Ciao osv.