söndag 30 maj 2010

tick, tick, tick, tick BOOM.








(Bilder tagna ifrån rockfoto.se)


Jag är tillbaka ifrån en helt underbar upplevelse! Önskar att jag kunde stanna där för alltid. Nä, kanske inte. Skulle bli rätt så ofräscht. Men det har verkligen varit skitkul!
Ångrar inte en sekund att jag inte tog med kameran faktiskt, för jag hade så jävla kul utan den. Utan den så kunde jag bara röja och ha askul. Dansade till exempel satan till Teddybears tillsammans med Ebba. Det var nog en av de bästa stunderna i mitt liv. Jag skulle vilja spola tillbaka till just den stunden. Då hade jag varit lycklig, och utan några som helst problem.
Måste bara klaga lite med.

Amanda Jensen, allvarligt talat, jag är så jävla besviken. Inte bra på en enda fläck, helt ärligt. Jag är besviken på framträdandet, allting.

The Hives är jag dock inte besviken på. Underbara, underbara, underbara.
Deras musik gör mig lycklig.

Och något som har gjort mig så grymt glad, det är mina vänner som följde med dit och gjorde detta möjligt.

Emeli, Diana, Becca, Niclas, Jesper, Hampus, André, Adam, Dennis, Annie, Emelie och Cornelia.
Tack. Tack för att ni är ni. Tack för att ni följde med. Det var väl bara en av våra vänner som fattades egentligen... Sofia Bergman. Med henne där, då hade allt varit komplett. Då hade jag haft the tive of my life. Jag var en hårsmån ifrån denna gången. Men det var sjukt nära. Detta kommer i alla fall att bli en tradition. Kärleksfulla festivaler är våran grej känner jag!
Det kommer fler bilder sen när de har kommit upp på facebook och hela faderittan!
Nu ska jag gå och lägga mig och sova och vänta på morgondagen då jag antagligen ska iväg till Lönsboda och hjälpa till att fixa inför studenten! Daniel tar ju snart studenten!

Avslutar med ett kärleksfullt citat:
"make love, not war"

tisdag 25 maj 2010

Dra åt helvete.

Skolan kan dra åt helvete.
Jag hoppar snart av.
Jävla skitskola.

För er som planerar att läsa mediaprogrammet på Haganässkolan:
Ni bidrar till eran egen död. I alla fall mentala död.

måndag 24 maj 2010

Förändring.




Lätt att det blir piercing sen med. Om tandläkaren tillåter....
Är så sugen på att göra något med mitt utseende! Typ... klippa mig eller något. Jag är SJUKT sugen på page, men jag vågar fan inte. Tänk om det blir skitfult liksom...
Äsch, någon gång så vågar jag väl. Problemet är väl mest att det är lite svårare att sätta upp håret när man har page...
Nu ska jag gå och försöka mig på en förändring i alla fall. Och det är att få bort mina förbannade finnar. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DOM SMÅ RACKARNA ATT JAG SNART DRÄNKER MIG SJÄLV.

hejdå.

Dreaming.



söndag 23 maj 2010

PEPPPPPPP!!!111



3 dagar kvar tills jag beger mig till Hässleholm och har råkul! Ska bli underbart att träffa människorna, springa runt i solen (om den nu tittar fram) och bara leva. Vi åker dit på onsdag och fixar alltihop, istället för att åka dit på torsdagen och missa hela dagen. Jag är så pepp på Johnossi att jag snart smäller av, och likaså The Hives!
Och jag ska få träffa mina kära göteborgare. Great!
Så nu, mina damer och herrar, är det bara att ladda upp med solglasögon och ett positivt humör, för fyfan vad vi ska ha kul!

torsdag 20 maj 2010

There is no such thing as a dresscode.

Nu till festivalerna är det dags att införskaffa sig en bikini. Jag är så sugen på en blommig! Problemet är ju att de enda fina blommiga jag har hittat finns hos Gina Tricot. Har vi Gina Tricot här i Älmhult? Nej, det har vi inte... Och jag kan inte beställa hem pga att det är väldigt sällan bikinis faktiskt passar mig. Jätteirriterande.... Men jag har hittat några iaf! Får se om mamma kanske kan köpa hem någon av dem till mig. Finns liksom inga andra jag vill ha, haha!






Sen hittade jag den här söta saken med!
Rosa är dock inte riktigt min grej... Men fan vad söt den var!



Och så de här skorna. OMG FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DOM.
Synd att man inte är miljonär...

-

tisdag 18 maj 2010

Wait on fate to send a sign.



Här sitter jag och lyssnar på Howie Day och försöker få tiden att gå. Väntar på Sofia som skriver nationellt prov. Och eftersom att jag är så trög så gör jag inte det, för jag har hoppat av den kursen. Klarar fan inte av matte b. Buhu.
Men istället sitter jag här och jobbar med annat skolarbete. Duktigt!

Imorgon är det dags för tandläkaren imorgon. Ganska dåligt att jag måste åka in dit kl 11, vara framme vid 12, vänta 2 timmar på att få gå till tandläkaren (14) och sedan, därefter, vänta YTTERLIGARE 2 timmar på att kunna ta bussen hem. Jävla Ljungby. :(
Idag kommer baby, sen ska vi antingen hem till honom, eller hem till mig. Förhoppningsvis hem till honom! Hans mamma är helt amazing. Så jävla mysigt att dricka kaffe med henne, och så spelar vi Skip-bo. Askul!
Nu ska jag återgå till det jag höll på med, sen ska jag gå bort och möta Sofia, för hon är liten.

Hej sålänge!

måndag 17 maj 2010

Oh my gosh.



Tatuering efter sommaren! Vet precis vad jag ska ha, och VAR jag ska ha den. Åh, fyfan vad fint det kommer bli. JAG VILL SÅ JÄVLA GÄRNA BLI 18. HELT SINNESSJUKT. ÅÅÅÅÅÅÅH!
Och helgen efter den här så är det S!esta! SUGEN BRUD? OHJA. Göteborgare, skåningar, mina småländska vänner, och så några stockholmare.

Jag tror jag dör. Jag är så överväldigad.

HEHEHEH.







Nu är klockan 11.15, så nu ska jag röra mig mot elevrådsrummet och planera.
Ni vill veta, I just know it!
Pusshej!

Ett sådant där videoinlägg.


HEHEHEHEH, bjuder på ett astufft videoinlägg.
Jag är förkyld, det är därför jag snorar satan.
(OKEJ ELIN, kom med fler ursäkter. Du låter alltid så, skitunge.)

fredag 14 maj 2010

Dedicated to my beloved friends.



Sitter just nu hemma hos Emelie, med massa folk som tjaffsar om att jag inte ska sitta här, men jag kände att jag måste skriva av mig lite.
Jag har spenderat ett antal dagar tillsammans med min baby, och det har varit helt jävla awesome, finns inget bättre än att vara med honom. Ännu bättre är det att vara med både honom OCH mina vänner. Jag har världens bästa vänner, och en helt jävla underbar pojkvän. Jag har verkligen insett det nu. Förlåt för att jag behandlar er som skit ibland. Det är inte meningen. Jag är en jävla pms-hagga ibland, jag vet. Och jag vet själv hur det är att vara med någon som är så jävla tjurig. Förlåt mina vänner, och förlåt Jesper. Förlåt.







Har inte bilder på killarna, men ni förstår principen grabbar. <3

onsdag 12 maj 2010

Grease equals glädje.



Tack Jesper, Niclas och Egon för att ni kom och tittade på Grease. Ni sviker då inte!
Allting gick faktiskt askalas. Jag trodde inte att det skulle gå SÅ bra. Det var verkligen askul också. Sista dagen körde vi bara järnet, och sen efteråt så blev det att bara gråta. Jag kommer lägga upp lite mer bilder sen, för Jesper tog flera hundra!
Det var fullsatt istortsett varje dag. Fyfan vad gött det kändes att göra något så stort. 400 pers varje dag. Och det var många som sa att de inte trodde att det skulle vara så bra. Man blir så jävla glad!
Nu ska jag hem till Jespers mamma igen, och kolla på Sagan om ringen. (Jag har faktiskt aldrig sett de filmerna.... ehe.)

Puss!

måndag 10 maj 2010

lördag 8 maj 2010

Hej.

Hej.
Jesper är det bästa som har hänt mig.
Hejdå.