onsdag 30 december 2009

you are the only exception

idag är det växjö för att bränna pengar
har hittat den ultimata nyårsklänningen.
den sitter så grymt bra, OCH JAG VILL HA DEN.
ska bara kolla hur det ser ut imorgon. vem vet, jag kanske hittar en annan?
plus att den klänningen kostar 400 svenska riksdaler. inte nice.
OCH IDAG KOMMER ISA TILL SVERIGE <3
och imorgon är det nyår. fest i delary med bl.a älskling, marcus, emil, emelie, niclas, andré, OCH EN JÄVLA MASSA, ÅÅÅÅH, NICE.
trots att jag inte är speciellt festsugen. hahah.
men det blir säkert bra. vi får bara hoppas att festsuget kommer när vi väl är där.

nu ska jag antingen sova eller så ska jag sitta här tills klockan är typ... 10. sen måste jag fan göra mig i ordning.

(och jag är svarthårig nu. HUHI)


söndag 20 december 2009

Julafton på g.

Nu är det snart julafton, och jag älskar det!
Jag älskar känslan man får av allt julpynt och all snö. Det är istortsett bara på julaftonar som jag träffar de delar av släkten som jag inte träffar på födelsedagskalas, och jag tror det är lite därför jag älskar julen så mycket som jag gör. (Och så älskar man ju självklart alla julklappar. Hihih.)
Och snart så är det nyår. SJUKT KUL SKA DET BLI!
Fest i Delary. Pisa anordnar det hela. Kommer en jävla massa folk. 70+ eller något. Åh, gud så roligt det ska bli! Och så firar jag den med världens bästa vänner och Damian också. Woho! Längtar som en idiot.

Det blir mycket festande på kort tid. Snart så är det ju julbalders också. Måste nästan gå på det, bara för att jag kan, ungefär.

Nu ska jag och älskling in till Älmhult snart och träffa Johannes och massa annat folk!

Puss!

lördag 12 december 2009

Olofström, I love it

Sitter just nu hemma hos Denis tillsammans med älskling och Denis. Igår var vi hemma hos Emil, och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö eller något. Jag mådde så sjukt dåligt. Hade ont i magen och hela köret, och höll på att däcka ett antal gånger. Jag gick till slut och la mig efter att vi hade kollat på "Frontiers" (Bra film för övrigt) och så satt älskling och höll koll på mig hela natten för att han var orolig, under tiden som Jakob, Emil och Naomi satt där nere och kollade på tv. Han satt hellre där uppe och höll koll på mig. Naaaaahw. DET är vad jag kallar gulligt. Känner mig speciell tbh.

Nästa helg så blir det förhoppningsvis Växjö tillsammans med Pisa, Emelie, Diana och Sofia. (Becca med kanske?) Vi ska köpa nyårsklänningar osv. Ska bli skitmysigt!
Och sen så blir det att fira julafton tillsammans med Damian. Underbart. Likadant med nyår. Ska iväg på en fest med typ 70 pers, och majoriteten av dem känner jag, och resten av dem får man väl lära känna.

Jag känner på mig att detta kommer bli bra.

Nu ska jag umgås lite med älskling och Denis, och sen blir det att dra sig hem till Älmhult igen, hur det nu ska gå till, eftersom det inte finns några bussar som går idag. Hade ju egentligen planerat att åka till Osby och kolla på Håkanbråkan, Max, Macke och Johan när de spelar, men det är inte säkert att det blir av. Hade varit kul att träffa Alex med, men ah... som sagt. Vi får se hur det blir med det.

Får se om jag skriver mer innan julafton. Det kanske är dags att börja uppdatera lite? Hahah. Men som sagt, vi får se.

/ Puckie