onsdag 6 mars 2013

Försöker tänka positivt....

.... men jag måste erkänna att det är rätt svårt. Är så sjukligt irriterad på ALLT idag.












- Jag är så in i helvetes jävla trött på att vara så sjukt fattig och inte ha råd att göra någonting.
- Jag är så in i helvetes jävla trött på att fortfarande leva på mina föräldrar.
- Jag är så in i helvetes jävla trött på att jag går upp och ner i vikt hela jävla tiden, och att jag aldrig är tillräckligt envis för att komma ner på målvikten.
- Jag är så in i helvetes jävla trött på att det är någonting på min kropp som hela tiden ska jävlas.
- Jag är så in i helvetes jävla trött på att jag aldrig får något jobb.
- Jag är så in i helvetes jävla trött på att bo i rövsverige.
- Jag är så in i helvetes jävla trött på att jag inte har motivation till att göra någonting.

Ja, det är en dålig dag idag.


tisdag 5 mars 2013

Something crazy about the way we love to hate each other.


Såhär stilig är jag, en dag som denna. (Det är inte magen som hänger över. Det är TRÖJAN, okej?! Då har vi rett ut det.) Hade min energi fått bestämma så hade jag gått runt i mjukisbyxor hela dagen, MEN NEJ, nu jävlar kör vi praktik istället. Praktiken är för övrigt på Lindex, om jag inte har nämnt det innan...

Deréshäng står på schemat nu på morgonen. Precis som alla andra morgnar. Ibland är det lite segt att börja vid 10. Fast dagarna går så fruktansvärt jävla fort, så det är okej.

Sitter och kollar efter lite jobb, men det är som vanligt torka. Jaha. Nehe. Det blir väl att sätta sig på en utbildning. Fast nej. Jag vill nog fan inte. Helvete.
För jag vill ha ett jobb, en lägenhet och ett eget jävla liv.
Jag är så pank nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har inga pengar, och jag ska till Värnamo i helgen, var det tänkt. Fan med.
Har åtminstone hyrt ett bord på Hilmas loppis som är nästa helg. Det genererar förhoppningsvis i lite pengar, och det ger mig en chans att rensa ut lite där hemma efter att jag flyttade hem. Jag menar, jag behöver ju fan inte ens hälften av grejerna egentligen. Inredningsgrejerna får stanna hos mig dock, för dom vill jag ha själv. Men jag har en massa kökshanddukar, badrumsmattor, gardiner, kläder osv som måste ut, då det tar alldeles för mycket plats.
Kom dit vet jag! 17 mars mellan 10.00 och 15.00.

måndag 4 mars 2013

Hjärtat slår lite hårdare med billigt vin, pulsen går lite snabbare med koffein.


Jag överlevde praktiken. Jag är dock HELT slutkörd i mina arma fötter. Sulor i skorna imorgon - ja, tack. Men det har varit superkul idag! Trivs hittills som fisken i vattnet, och jag känner på mig att det kommer kännas så om fyra veckor också. Alla är verkligen jättesnälla!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och bara dö, och se fram emot morgondagen. Känns rätt gött att se fram emot morgondagen istället för att bara vilja gå i ide eller helt enkelt bara självdö.

(Vilka är ni som kollar min blogg trots att jag inte har uppdaterat den egentligen? Jag blir förvirrad. WHO ARE YOU PEOPLE?! Allvarligt talat...)